EL privat

El-installation for private er en af MER-EL’s kernekompetencer. Vi dækker alle slags opgaver fra montering af lamper og stikkontakter til intelligente el-løsninger i nybyggeri.

Kommunikation

I en verden, der går hurtigere og hurtigere, bliver hurtig og effektiv kommunikation mere og mere vigtigt. MER-EL leverer og installerer løsninger til tv, radio, computere og telefoni til både private og erhvervskunder.

EL erhverv

El-installation for erhverv er et andet af MER-EL’s største forretningsområder. Vi udfører erhvervsløsninger for mindre virksomheder indenfor vedligehold og ny-installation, samt almindelige serviceopgaver for boligselskaber.

Custom lyd

Forestil dig en privat bolig uden synlige højttalere! Med custom lyd kan du få højttalere integreret i vægge og lofter, og du slipper for synlige og generende ledninger. MER-EL leverer og installerer specialløsninger til hjemmebiografen, butikslokaler samt mere krævende løsninger med flere lydkilder og styringsmuligheder til alle rum.

Belysning

MER-EL tilbyder løsninger indenfor intelligente og moderne lysinstallationer. Den intelligente lysinstallation sikrer en optimal udnyttelse af energi og kan derfor spare dig for unødvendigt høje elregninger. Ofte kan de tjene sig hjem på kort tid. Den moderne lyskilde er udført i et stilrent design og sikrer et optimalt lys såvel på arbejdspladser som i private hjem.

Indeklima

Et godt indeklima er mere end blot et spørgsmål om konstant temperatur. Det er med til at forhøje følelsen af personligt velvære og glæden ved rare omgivelser. MER-EL leverer og installerer skræddersyede løsninger til forbedring af indeklimaet efter dine behov og ønsker.

Vedvarende energi

Der er i dagens samfund et konstant øget fokus på miljø, energibesparelser, og CO2-udslip. MER-EL er specialister indenfor levering og installation af miljøvenlige og CO2-besparende energianlæg som varmepumper, jordvarme og solfangere.

Styring

Den teknologiske udvikling har givet langt større mulighed for intelligent styring af boligens og virksomhedens elektriske systemer som lys, varme, alarm og ventilation. Fra din seng kan du slukke for lyset i hele boligen med kun ét tryk på en knap. En sensor kan automatisk tænde lys, når du kommer ind i et rum og slukke det igen, når du går ud, så der kun bruges lys, når det er nødvendigt. MER-EL’s styringsløsninger giver dig større frihed, mere tryghed, mindre forbrug og mere tid til det væsentlige.